VI ruta de la Tapa – Ciudades Magníficas

Representació de l’hosteleria de la Zona alta Lleida a la Ruta de la tapa de Lleida

LA RUTA DE LA TAPA DE LLEIDA

Aquest setembre, nova edició i la sisena de la Ruta de la Tapa de Lleida. Enguany 45 bars i restaurants i 12 comerços de la ciutat se sumen a la campanya per redescobrir l’hostaleria de Lleida.

Del 9 de setembre al 9 d’octubre tenim l’oportunitat de tastar diferentes tapes de Lleida per un preu molt assequible.

La participació consisteix en demanar un quinto de Magna San Miguel i una tapa per un preu de 3,5 € en un dels establiments participants. A més, com a novetat, per cada consumició hi ha l’oportunitat de guanyar premis que es podran bescanviar en alguns comerços de la ciutat.

Cada establiment ha dissenyat una tapa per a l’ocasió amb la col·laboració d’un assessor gastronòmic i un jurat especialitzat serà l’encarregat d’escollir la Millor Tapa 2022. La tapa guanyadora s’emportarà 1.000 euros, la situada en segona posició, 500 euros i també hi haurà un tercer premi de 500 euros per a la tapa que guanyi per votació popular al web www.estamosdetapas.com. Els hostalers, a més, també rebran un diploma acreditatiu per haver participat.

Nou local/immoble

NFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA
Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i l’enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.
Legitimació del tractament: Interès legítim i el consentiment de l’interessat/da.
Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals.
Destinataris: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA i prestadors de serveis o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: zonaalta@zonaaltalleida.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.