Sinergies

A Zona alta Lleida ens agrada la suma de sinergies i col·laboracions entre comerços.

Zona Alta fa referència al barri del centre de Lleida (Universitat – Zona Alta). És un barri contigu al Centre Històric i és el més elevat de la ciutat. Delimita per la Rambla d’Aragó, el carrer Balmes, la serreta de l’Escorxador, l’avinguda Pius XII, el carrer Bisbe Ruano i la popular plaça Ricard Vinyes.

𝘌𝘯 𝘭𝘢 𝘴𝘦𝘷𝘢 𝘦𝘹𝘵𝘦𝘯𝘴𝘢 à𝘳𝘦𝘢 𝘩𝘪 𝘵𝘳𝘰𝘣𝘢𝘳à𝘴 𝘳𝘦𝘴𝘵𝘢𝘶𝘳𝘢𝘯𝘵𝘴, 𝘮𝘰𝘥𝘢 𝘪 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘭𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵𝘴, 𝘤𝘦𝘯𝘵𝘳𝘦𝘴 𝘥𝘦 𝘣𝘦𝘭𝘭𝘦𝘴𝘢, 𝘱𝘦𝘳𝘳𝘶𝘲𝘶𝘦𝘳𝘪𝘦𝘴, 𝘢𝘤𝘢𝘥è𝘮𝘪𝘦𝘴, 𝘪 𝘥𝘦𝘴𝘦𝘯𝘦𝘴 𝘥𝘦 𝘣𝘰𝘵𝘪𝘨𝘶𝘦𝘴 𝘱𝘦𝘳 𝘧𝘦𝘳 𝘥𝘦 𝘭𝘢 𝘵𝘦𝘷𝘢 𝘦𝘴𝘵𝘢𝘥𝘢 𝘶𝘯𝘢 𝘦𝘹𝘱𝘦𝘳𝘪è𝘯𝘤𝘪𝘢 ú𝘯𝘪𝘤𝘢.
𝗦𝗼𝗺 𝗲𝗹𝘀 𝗱𝗲 𝗰𝗮𝘀𝗮
𝗽𝗲𝗿 𝗳𝗲𝗿-𝘁𝗲 𝘀𝗲𝗻𝘁𝗶𝗿 𝗰𝗼𝗺 𝗮 𝗰𝗮𝘀𝗮

𝗔 𝗭𝗼𝗡𝗮 𝗮𝗹𝘁𝗮 𝗟𝗹𝗲𝗶𝗱𝗮 𝗲𝗡𝘀 𝗮𝗴𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗹𝗮 𝘀𝘂𝗺𝗮 𝗱𝗲 𝘀𝗶𝗡𝗲𝗿𝗴𝗶𝗲𝘀 𝗶 𝗰𝗼𝗹·𝗹𝗮𝗯𝗼𝗿𝗮𝗰𝗶𝗼𝗡𝘀 𝗲𝗡𝘁𝗿𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗲𝗿ç𝗼𝘀.

ᴢɴᴀ ʟ’Àʀᴇᴀ ᴄᴏᴍᴇʀᴄɪᴀʟ ᴅᴇ ʟʟᴇɪᴅᴀ

𝙋𝙖𝙧𝙖𝙪𝙡𝙚𝙨 𝙥𝙤𝙨𝙞𝙩𝙞𝙫𝙚𝙨 𝙦𝙪𝙚 𝙘𝙤𝙢𝙚𝙣𝙘𝙚𝙣 𝙖𝙢𝙗 𝘼
a consciència, abocat, abraçada, absolutament, abundància, abundant, acceptació, acceptació amorosa, acceptat, acció, aclamat, aconseguir, acordar, actiu, admirar, adorat, afable, afeccionat, afectuós, afirmativa, afluent, afortunat, agraciat, agradable, agraïment, agraït, ajuda, alegrar-se, alegre, alegria, alegria apreciativa, alegria celestial, alleujat, altruista, amabilitat amorosa, amable, amant de la diversió, amb esperit, amb ganes, ambiciós, amigable, amor, amor propi, amorós, ampliat, amunt, àngel, ànima, ànima bessona, animat, aparentment, apassionant, apassionat, apoderat, apreciació, apreciat, après, aprovar, aptitud, ara, art de la quietud, assaltar, assegurat, assenyat, assertiu, assolellat, atractiu, atrevida, autèntic, autoacceptar, autodisciplinat, autoritzar, avalat, aventura, aventurer.

Nou local/immoble

NFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA
Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i l’enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.
Legitimació del tractament: Interès legítim i el consentiment de l’interessat/da.
Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals.
Destinataris: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA i prestadors de serveis o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: zonaalta@zonaaltalleida.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.