IV Edició ZONA ALTA DE ROSA

Es tracta de ficar de color Rosa la Zona Alta Lleida. El dia 19 d’octubre és el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, s’organitza diverses accions entre elles, repetir tenir aparadors on destaqui el color ROSA L’objectiu és vestir Zona Alta de Rosa és, reforçar el missatge de l’Associació contra el Càncer Lleida, amb la prevenció, conscienciant a la població de la importància de tenir uns hàbits de vida saludable.

  • Del 14 al 21 d’Octubre, mostra d’aparadors Rosa
  • Dimarts 18 d’Octubre a les 18.00 h. Xerrada a càrrec de la Dra. Marta Canals
  • Dimecres 19 d’Octubre a les 18.00 h. Zumbaton solidari


DI9 fa entrega a Eva Figuera i Ana Justo de AECC Lleida la quantitat de 850€ del tant % de les vendes realitzades el dia 19 d’octubre dia Mundial del Càncer de Mama i 133€ de articles solidaris!

Zona alta de Rosa als diaris!!

Mil gràcies a tots per participar, per estar sempre amb nosaltres i recolzar-nos en tots el nostres projectes! Sense vosaltres, no seria possible Zona alta de Rosa!!

Nou local/immoble

NFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA
Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i l’enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.
Legitimació del tractament: Interès legítim i el consentiment de l’interessat/da.
Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals.
Destinataris: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA i prestadors de serveis o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: zonaalta@zonaaltalleida.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.