Comprar al comerç local

Campanya “Batega” amb el Comerç i la Restauració local!!

Consells per preparar les compres nadalenques

1. Organitza les compres, fes-te tranquil·lament una llista del que necessitaràs i ves fent. Estalvia temps i diners.

2. Per què t’has d’atabalar per comprar? Compra al teu aire sense fer llargues cues. No a l’estrès de les compres nadalenques.

3. Els comerços de proximitat coneixen bé el producte i t’ofereixen una atenció personalitzada i especialitzada. Compra a Zona Alta Lleida.

Consum responsable i segur: consells a tenir en compte durant el Black Friday.
Els avantatges de comprar a la Zona Alta Lleida.
Veiem els aparadors cada vegada que sortim de casa, si ens falta alguna cosa no costa res baixar i comprar-ho, sabem com es diu el dependent i el propietari ja coneix els nostres gustos. Potser el comerç del barri no tingui les grans ofertes de les grans cadenes (tot i que també s’apunten a les promocions) o la varietat de marques dels gegants de la distribució, però l’estar a prop, la seva proximitat de tracte o identitat són avantatges amb les quals costa competir.

Una campanya conjunta del comerç local de Lleida, que pretén conscienciar als consumidors que “el comerç local és vida” fent valdre l’atenció i tracte personalitzat, l’experiència, l’economia circular i la sostenibilitat.

Batega amb el comerç i la restauració als diaris!!

Nou local/immoble

NFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA
Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i l’enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.
Legitimació del tractament: Interès legítim i el consentiment de l’interessat/da.
Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals.
Destinataris: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA i prestadors de serveis o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: zonaalta@zonaaltalleida.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.