Gràcies

Estem agraïts què dia rere dia, compteu amb el comerç local, que compteu amb nosaltres. Comença un any nou, un any ple d’il·lusió i esperança, sempre al vostre costat. 

El comerç local juga un paper molt important en les nostres vides. Possiblement més del que hàgim pogut imaginar. Durant les últimes dècades, enrere ha anat quedant el valor per l’autèntic, per l’artesanal, pels productes frescos i naturals. Ens hem anat sumant gairebé sense adonar-nos a una era on premiava la rapidesa, el barat i el consum massiu sense importar-nos tan sols què estàvem comprant.

Afortunadament a poc a poc això està canviant. Ara ens trobem davant d’uns consumidors més exigents, conscients i preocupats. Persones que premien la qualitat i la procedència dels productes més enllà del preu, de la facilitat de comprar a través d’un clic o de la comoditat de tenir a casa el que vulguis, sense sortir-ne. I, és que, gràcies a vosaltres el comerç local torna a ser protagonista en aquesta era on la sensibilitat i la sostenibilitat juguen un paper molt important.
Així, comencem l’any amb les rebaixes d’hivern! Ara, som més conscients que mai de la importància del comerç local. La pandèmia ha obert els ulls a molta gent i és que, al final, on compres importa, a tu i al teu entorn.

Us animem que doneu una volta per la Zona Alta i visiteu els comerços que us ofereixen enormes descomptes. Però ei, si no tens temps per visitar-nos físicament, recorda que també ens pots trobar on-line a zonaalta.online, no hi ha excusa que valgui!
VEURE REBAIXES http://zonaalta.online