Ens vestim de Nadal!

S’apropa Nadal i estem ficant-nos mans a l’obra perquè sigui una festa especial i única! El darrer divendres la Zona Alta va decidir encendre les llums de Nadal i preparar l’ambient de la zona comercial per començar a crear aquest esperit que tant ens agrada. El moment va ser acompanyat per una xaranga, que va animar a tots els presents a ballar, cantar i somriure com si fos un Nadal més.

Per un moment, tothom semblava haver-se oblidat de l’any diferent (per no dir difícil) que portem a l’esquena i gaudir de la situació, valorant els petits moments com va ser l’encesa de les llums de Nadal, o la música que l’acompanyava.

Aquest any les coses són molt diferents, la situació ha canviat i, tot i això, seguim sempre presents amb l’esperit nadalenc en vena! Els diferents comerciants han decidit decorar amb antelació les seves botigues i mostrar, un any més, que el Nadal és aquí, i aquest està format per detalls, somriures i felicitat.

Com cada any, l’arribada de les festes de Nadal engega les expectatives de vendes dels comerciants; comença una etapa que en molts casos representa la de més de vendes de tot l’any, i això s’ha de tenir en compte. Aquests, han donat el 100% d’ells per mantenir un Nadal corrent i amb esperança de tornar al ritme de les festes passades.

Us animem que doneu una volta per la Zona Alta i gaudiu de l’esperit nadalenc, que sentiu la felicitat i l’escalf del Nadal, perquè això és el que hem volgut crear.

Aquest Nadal, regala comerç de proximitat. Conservem la il·lusió!

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp