Calendari solidari de Xabel·la Llenceria

Xec amb un import de 6.250 euros

Lliurament de xec amb l’import del benefici recaptat per la venda del Calendari Solidari contra el Càncer 2023.

Des de Xabel·la, fa anys que treballen en un missatge d’empoderament femení “totes les dones som perfectes, totes som autèntiques”. Un missatge d’autoestima, d’amor propi i de força.
“A través d’aquest calendari podem aportar el nostre gra de sorra per a què les dones que han d’afrontar aquesta situació ho facin en millors condicions”. 

Els beneficis del calendari seran destinats a donar continuïtat als serveis i prestacions gratuïts que ofereix l’Associació Contra el Càncer a Lleida a pacients de càncer i als seus familiars. Aquests serveis van des d’atenció psicològica, atenció social, orientació medico sanitària, préstec de material ortoprotètic i perruques, assessorament capil·lar, assessorament nutricional, assessorament judico laboral, servei de voluntariat, fisioteràpia, tallers d’autocures, etc.

L’entrega s’ha fet a l’espai Sunka, col·laboradors amb el Calendari Solidari.

La Merche i el Xavier, han sumat sinergies i han tingut el suport de patrocinadors, entre ells una bona part de companys de l’associació Zona alta Lleida. A tots ells, gràcies per creure amb el projecte que van arrancar fa 4 edicions.

Enhorabona, Llenceria Xabel·la i l’equip “les Autèntiques”!!

Nou local/immoble

NFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA
Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i l’enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.
Legitimació del tractament: Interès legítim i el consentiment de l’interessat/da.
Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals.
Destinataris: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA i prestadors de serveis o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: zonaalta@zonaaltalleida.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.