YogaOne Lleida

Yoga para todos los niveles, con diferentes estilos, en horario libre 

YOGA SIGNIFICA LITERALMENTE UNIÓN

Anímate a conocer sus instalaciones y descubrir un espacio muy innovador donde disfrutar de la práctica del yoga desde el primer momento. Un lugar con muchísima luz natural con una gran sala principal de yoga donde queremos ponértelo fácil a la hora de reencontrar el equilibrio y donde todo el mundo es bienvenido, tanto si quiere iniciarse en el mundo del yoga como si quiere ampliar sus conocimientos y profundizar en su práctica de un modo más avanzado. ¿Vienes con nosotros a probar?
Salut
Carrer Vallcalent, 67

Nou local/immoble

NFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA
Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i l’enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.
Legitimació del tractament: Interès legítim i el consentiment de l’interessat/da.
Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals.
Destinataris: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA i prestadors de serveis o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: zonaalta@zonaaltalleida.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.