Ribes Associats

Ribes & Associats som una assessoria-consultoria familiar de segona generació on ens centrem a tenir una relació de llarg recorregut per generar valor afegit als nostres clients. Tenim en compte la visió estratègica dels nostres clients, posem a la seva disposició tota la nostra experiència i professionalitat, perquè de forma proactiva puguin realitzar accions de millora i optimització per tal que puguin mantenir o augmentar la seva competitivitat.

Altres serveis
Av. Prat de la Riba, 9,

Nou local/immoble

NFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA
Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i l’enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.
Legitimació del tractament: Interès legítim i el consentiment de l’interessat/da.
Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals.
Destinataris: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA i prestadors de serveis o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: zonaalta@zonaaltalleida.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.