Prats Advocats

Prats Advocats, un gran equip de professionals, en contínua formació i creixement dedicat a oferir un servei integral, de qualitat i eficient, als nostres clients.

El nostre equip combina a la perfecció l’experiència i coneixements, fruit de la llarga i contrastada trajectòria de bona part dels seus integrants, amb la passió, la força i energia dels membres més joves del despatx.

Com a resultat obtenim un equip multidisciplinari, competitiu i compensat, que té com a màxima oferir per a cada persona, empresa i situació el millor tracte possible i el més adequat a les necessitats específiques de cadascun.

Altres serveis
Carrer Vallcalent, 1, 8º C

Nou local/immoble

NFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA
Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i l’enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.
Legitimació del tractament: Interès legítim i el consentiment de l’interessat/da.
Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals.
Destinataris: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA i prestadors de serveis o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: zonaalta@zonaaltalleida.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.