7️⃣ edicions amb Zona Alta Rosa

Una petita mostra d’interiors i aparadors Rosa.

🩷 Zona Alta Lleida es torna a vestir de Rosa pel dia 19 d’octubre (dia mundial del càncer de mama).

🎀 Objectius:

1. Implicar i promoure el comerç local en les activitats que es duen a terme al llarg del mes d’octubre a la ciutat de Lleida.
2. Sensibilitzar a la població en relació al càncer i més en concret amb aquesta campanya respecte al càncer de mama ajudant amb iniciatives d’aquest tipus a normalitzar la malaltia.
3. Informar i fer divulgació dels serveis i prestacions gratuïts que desenvolupa l’Associació contra el càncer a Lleida per a pacients de càncer i familiars a Lleida.

Trobar la Zona alta Lleida de color Rosa, l’objectiu és reforçar el missatge de l’Associació contra el Càncer Lleida, amb la prevenció, conscienciant a la població de la importància de tenir uns hàbits de vida saludable.

💕Per què l’octubre es rosa a la Zona alta Lleida

💕A part de poder gaudir dels enginyosos aparadors i interiors dels nostres comerços, també de conferències.

A l’Espai Sunka, xerrada sobre Diagnòstic i Tractament del Càncer de Mama, impartida pel Doctor Jordi Melé Olivé, Cap de Secció de la unitat de mama a @harnaulleida.

Divendres 20 durant la tarda, Taller contra el Càncer de Mama.

Les nostres companyes de l’associació, la botiga Baba’s House, ens van ensenyar com fer un coixí en forma de cor. Tots el que es varen fer, s’entreguen a l’Associació del Càncer Lleida, així ells els hi poden fer entrega a totes les operades del càncer de mama.

Nova edició Calendari Solidari en benefici per l’Associació contra el Càncer Lleida de la mà de Lenceria Xabel·la.

Des de Xabel·la, fa anys que treballen en un missatge d’empoderament femení “totes les dones som perfectes, totes som autèntiques”. Un missatge d’autoestima, d’amor propi i de força.
“A través d’aquest calendari podem aportar el nostre gra de sorra per a què les dones que han d’afrontar aquesta situació ho facin en millors condicions”. 

Presentació a càrrec de Marisa Vinyals

  • Desfilada a càrrec de: Pinocchio i Lenceria Xabel·la
  • Representacions d’imatges del calendari solidari (amb la participació també dels nostres socis, Tasie’s, La Fatal, Miss Poke i Viding Ekke)
  • Música ambient

Nou local/immoble

NFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA
Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i l’enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.
Legitimació del tractament: Interès legítim i el consentiment de l’interessat/da.
Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals.
Destinataris: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA i prestadors de serveis o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: zonaalta@zonaaltalleida.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.