11a edició – Gràcies!

Nit Oberta – La festa del Comerç 2023

Nit oberta és més que moda, música i menjar. És amistat, família i rialles Ens acomiadem de l’onzena edició de la festa del comerç,

📣 G R À C I E S ! Apunta el dia 7 de Juny de 2024 😉

📸Us deixem imatges fetes per la Fotogràfa Ares Juclà

 Amb col·laboració Lleida.com es va fer un sorteig per celebrar la Nit Oberta, regalant 2 cistelles amb productes sorpresa de botigues sòcies de la Zona Alta, valorades en més de  600 € cadascuna!

Agraïment als establiments participants

*Els guanyadors/es van RECOLLIR LES CISTELLES DURANT LA NIT OBERTA.

Nou local/immoble

NFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA
Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i l’enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.
Legitimació del tractament: Interès legítim i el consentiment de l’interessat/da.
Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals.
Destinataris: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA i prestadors de serveis o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: zonaalta@zonaaltalleida.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.