Sporticus – Centro de fisioterapia deportiva

Fisioterapia deportiva
Somos uno de los centros de fisioterapia de referencia en nuestra zona. Vuestra salud es nuestra meta.

En Sporticus ofrecemos diferentes servicios de fisioterapia y fisioterapia deportiva en Lleida, siempre personalizados para que cada paciente encuentre su máxima eficacia en todo momento. Contamos con grandísimos profesionales y con un trato especial para que podamos ser vuestro lugar de referencia siempre que lo necesitéis.

Salut
Av. Alcalde Rovira Roure, 14-16 planta 6

Nou local/immoble

NFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA
Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i l’enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.
Legitimació del tractament: Interès legítim i el consentiment de l’interessat/da.
Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals.
Destinataris: AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS, EMPRESARIS I PROFESSIONALS ZONA ALTA i prestadors de serveis o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: zonaalta@zonaaltalleida.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.